Fra Z-A

Nyheder fra Zibo Athene - vi holder dig orienteret

Udgivet 7. juli 2015

Zibo Athene køber TurnAid af Dansk Plejeteknik

Vi kan med stor glæde fortælle at Zibo Athene har udvidet forretningen og har købt det dansk udviklede vende- og forflytningssystem TurnAid af Dansk Plejeteknik. Systemet er udviklet med det formål at optimere situationen omkring pleje, forflytning og lejring af stærkt funktionsnedsatte mennesker på hospitaler, institutioner eller i eget hjem.
 
”Vi har med købet af TurnAid udvidet vores forretning med en unik løsning til gavn for både patienter og plejepersonale” udtaler Direktør Steen Kristensen og fortsætter ” med købet af TurnAid udvider vi forretningen med et produkt der lever op til den høje standard vi har for innovation og kvalitet i ZiboAthene. TurnAid er et unikt produkt da det er en kombination af et vendesystem og sengeheste, der bruges i vending og forflytning af patienten og samtidig giver patienten frit udsyn til omgivelserne – en kombination der er helt ny på markedet”.
 
TurnAid overgår til ZiboAthene den 1. juli 2015, hvorefter vi glæder os til at præsenterer den for vores kunder og øvrige samarbejdspartnere.