Rent & Service

Udlejning, servicering og vask af hjælpemidlerSe vores forskellige serviceløsninger

Hver uge håndterer vi flere hundrede hjælpemidler, som bliver hentet, rengjort, serviceret og tilbageleveret efter de højeste hygiejneregler og -standarder.

Zibo Athene Rent & Service tilbyder, som en unik mulighed, service- og vaskeaftaler.

Alt efter behov, kan det være en fordel at leje produkter, frem for at købe. Vi tilbyder, som udgangspunkt, tre forskellige serviceaftaler, der dækker forskellige behov.

En serviceaftale kan være alt fra blot  vask af hjælpemidler til full-service pakker, der sikrer at dine hjælpemidler hentes/bringes, lagerføres, får et servicetjek og vaskes efter de nødvendige foranstaltninger.

En serviceaftale hos Zibo Athene kan gøre sig gældende på alle hjælpemidler - også dem I ikke har købt eller lejet hos os. Det kalder vi service.

Certificeret i vaskeridrift

Hos Zibo Athene har vi udarbejdet en kvalitetshåndbog, der følger DS 2451-8 hygiejnestandarden. Den beskriver diverse processer ifm. håndtering af vaskeridrift, herunder: afhentning, vask, servicering, levering og opbevaring af hjælpemidler såsom madrasser, pumper, betræk, dyner, lagner osv.

Kvalitetshåndbogen har vi arbejdet efter siden 2014, så der er tale om indarbejdede procedurer, der sikrer den nødvendige kvalitet og hygiejne.

Dette har vi sidenhen fået certificering på fra Teknologisk Institut, så vi nu er certificerede i vaskeridrift i henhold til de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinier fra Statens Serum Institut om håndtering af tekstiler til flergangsbrug i sundhedssektoren. Det er vi stolte af.

Vælg den serviceaftale der dækker jeres behov

Bronze Service

 

Afhentning
Vask
Service*
Lager/depot
Udbringning
Intallation

Opret en forespørgsel

Sølv Service

 

Afhentning
Vask
Service*
Lager/depot
Udbringning
Intallation

Opret en forespørgsel

Flest vælger

Guld Service

 

Afhentning
Vask
Service*
Lager/depot
Udbringning
Intallation

Opret en forespørgsel

*Service betyder at dit produkt bliver tjekket og testet igennem, så du er sikker på, at det er 100% i orden.

Spørgsmål?

Kontakt Nina eller Louise fra kundeservice for at høre mere om dine muligheder.

Telefon 76 900 407

Send en mail